onsdag 1. juli 2009












En av de første tingene vi gjorde ombord var å hugge inn kjenningssignalet for Pantarei i skott i benk, styrbord side, akter. Ta bilde og sende til Sjøfartsdirektoratet. Deretter kan vi få et ID bevis for båten. Det andre var å anbringe EPIRB, nødpeilesender, håndholdt VHF, kikkert, kniv og lykt ved utgangen.
Som det går frem av bildet så er Pantarei utstyrt med mye hjelpemidler for navigasjon og sikkerhet. Vi har faktisk 3 stk kartplottere ombord. Den ene fikk vi montert på pidestallen i Brighton. Den er vanntett og kan stå ute i all slags vær. Da slipper vi å springe ned til navigasjonsbordet for å sjekke kartbilder. Men jeg stoler mest på kartprogrammet på PC'n

Bjørn Gunnar er en ypperlig kokk som disker opp med det meste. Og så skryter han av kjøkkenet.

Gard og Martin har fanget mullefisk med håv. Vi spiste den ikke !

Mellom Dartmouth og Falmouth fikk vi besøk av en brevdue. Den var ombord i mange timer. Spiste 2 brødskiver, sov og gjorde sitt fornødne på bakdekket. Forlot oss ikke før vi la til kai i Falmouth

Ellen er nøye på at alle skal benytte redningsvest på dekk

2 kommentarer:

  1. Skip o`hoi. Det ser ut som dere klarer dere fint der ute. Spenende å følge med, så dere må ha lykke til på reisen.(skulle det bli for kjedelig så får dere ta en sjanti).
    Per Ivar

    SvarSlett
  2. koselig at dere følger med. Vi har det helt strålende her nede. Skal hilse fra alle. Ønsker dere en fortsatt god sommer:-)

    SvarSlett